Cumpără o mașină sau o motocicletă și ești înscris automat în tombola auto-moto. Află detalii.

Cumpără o mașină sau o motocicletă și ești înscris automat în tombola auto-moto. Află detalii.

logo prime automobile
Caută
Close this search box.

Clienții noștri

Ați ajuns pe pagina dedicată clienților Prime Automobile, prezentați în imagini și colaje foto! De asemenea, ne bucurăm să împărtășim experiențele pozitive ale clienților noștri (în secțiunea de testimoniale) și să evidențiem modul în care am reușit să îndeplinim nevoile lor în ceea ce privește achiziționarea de mașini. Descoperiți ce spun clienții noștri despre experiența acestora.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui autoturism rulat cu garanție sau a unei mașini în rate fără avans, parcul nostru auto/moto oferă opțiuni pentru toate preferințele. Descoperiți cele mai bune mașini second hand cu cutie automată ori manuală sau alegeți un autoturism rulat din parcurile noastre auto din Arad.

De ce aleg clienții Prime Automobile:

– Finanțare Flexibilă: Mașini în rate cu buletinul fără avans și opțiuni atractive de finanțare, adaptate nevoilor dumneavoastră, prin tbi bank, BT Direct, Mogo sau Business Microcredit.

– Calitate Garantată: Autoturisme rulate cu garanție și mașini ca noi, toate menținute la standarde înalte.

– Profesionalism: Echipa noastră de dealeri auto rulate este dedicată să vă ofere o experiență plăcută și fără griji în procesul de achiziție.

Descoperiți de ce clienții noștri aleg să revină la Prime Automobile pentru nevoile lor de mobilitate. Vizitați-ne astăzi pentru a explora gama noastră de mașini și pentru a începe propriul dumneavoastră capitol de succes în lumea automobilistică.