Cumpără o mașină sau o motocicletă și ești înscris automat în tombola auto-moto. Află detalii.

Cumpără o mașină sau o motocicletă și ești înscris automat în tombola auto-moto. Află detalii.

logo prime automobile
Caută
Close this search box.

Mașini vândute

Bun venit pe pagina noastră dedicată Mașinilor Vândute la Prime Automobile! Suntem încântați să împărtășim cu dumneavoastră poveștile de succes ale clienților noștri și să vă prezentăm modelele de mașini care au găsit deja drumul către noi proprietari. Descoperiți de ce Prime Automobile este alegerea potrivită pentru achiziționarea unei mașini sau a unei motociclete de încredere:

La Prime Automobile, ne mândrim cu parc auto/moto variat și servicii de înaltă calitate, iar rezultatele noastre vorbesc de la sine. Găsiți în pagina de testimoniale câteva dintre poveștile de succes ale clienților care au ales să-și achiziționeze mașinile de la noi, beneficiind de opțiuni atractive de finanțare.

Fie că sunteți în căutarea unei mașini în rate fără avans sau a unei motociclete second hand, cu garanție, avem o gamă diversificată pentru a vă satisface preferințele. Descoperiți cele mai bune mașini second hand cu cutie automată sau manuală sau optați pentru mașini în rate fără avans – la Prime Automobile, opțiunile sunt diverse și personalizate pentru fiecare client.

Navigați prin parcul nostru auto și descoperiți de ce suntem printre cei mai apreciați dealeri de auto rulate din Arad și din vestul țării.