Cumpără o mașină sau o motocicletă și ești înscris automat în tombola auto-moto. Află detalii.

Cumpără o mașină sau o motocicletă și ești înscris automat în tombola auto-moto. Află detalii.

logo prime automobile
Caută
Close this search box.

Tombola auto-moto

Orice client al Prime Automobile devine, odată cu achiziția unei mașini sau motociclete din parcul nostru auto, participant al tombolei auto-moto aferente anului în curs.

Poți câștiga încă o mașină SAU o motocicletă.

Pașii sunt simpli:

Pasul 1

Cumperi

Cumperi o mașină sau o motocicletă din parcul nostru auto.

Pasul 2

Te califici

Ești automat înscris la tombola noastră anuală.

Pasul 3

Câștigi

Cu puțin noroc, devii fericitul câștigător al unei mașini sau motociclete.

Încă mai ai timp să participi!

  • 00zile
  • 00ore
  • 00minute
  • 00secunde

Extragerea va avea loc în luna decembrie, 2024.

Se califică la tombolă toți clienții Prime Automobile care au achiziționat un autoturism sau o motocicletă în perioada 23 decembrie 2022 – 23 decembrie 2023. Extragerea se va efectua în incinta parcului nostru auto în data de 23 decembrie 2022, între orele 9 – 18 și se va publica pe conturile noastre de Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter și Tik-Tok.

Descoperă mașinile și motocicletele din stocul nostru:

Câștigătorii din anii trecuți:

2023

CÂȘTIGĂTOR:

dl. Mușat Marius, din jud. Brașov

2022

CÂȘTIGĂTOR:

dl. Busca Gheorghe, din jud. Dolj

PREMIU CÂȘTIGAT:

Alfa Romeo 147, 120 CP, 168.000 km

2021

CÂȘTIGĂTOR:

dl. Covaci Marius

PREMIU CÂȘTIGAT:

Mercedes Benz A-Classe

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată Tombolei Auto-Moto 2023 de la Prime Automobile! Suntem încântați să vă aducem șansa de a câștiga un autoturism sau o motocicletă, iar participarea este extrem de simplă. Descoperiți beneficiile și detaliile evenimentului nostru captivant:

 

La Prime Automobile, aducem mai multă emoție în procesul de achiziționare a mașinilor și motocicletelor! Cu o gamă variată de mașini noi și rulate, oferim oportunitatea clienților noștri de a câștiga un autoturism sau o motocicletă în cadrul Tombolei Auto-Moto din luna decembrie a anului 2023.

 

Ce trebuie să știți despre Tomboala Auto-Moto:

– Participare Ușoară: Intrarea în tombolă este simplă și accesibilă pentru toți cei care doresc să își încerce norocul în a câștiga un autoturism sau o motocicletă de calitate.

 

– Opțiuni de Finanțare Atractive: Dacă sunteți interesat să achiziționați mașina dorită, vă stăm la dispoziție cu opțiuni de finanțare flexibile, inclusiv mașini în rate fără avans sau mașini în rate cu buletinul, fără avans.

– Autoturisme Rulate de Calitate: Avem un parc auto de încredere, cu mașini rulate și auto noi, toate disponibile pentru achiziție prin intermediul sistemului nostru de rate avantajos.

– Câștiguri și Experiențe Unice: Participând la Tomboala Auto-Moto, aveți șansa de a câștiga nu doar un vehicul, ci și o experiență unică și memorabilă în lumea automobilistică.

 

Cum puteți participa:

  1. Vizitați showroom-ul nostru: Explorați gama noastră variată de autoturisme și motociclete disponibile pentru achiziție și aflați mai multe despre opțiunile de finanțare.
  2. Alegeți-vă favoritul: Alegeți mașina sau motocicleta care vă stârnește interesul și discutați cu echipa noastră despre opțiunile de participare la tombolă.
  3. Bucurați-vă de șansa de a câștiga: Prin participarea la Tomboala Auto-Moto Prime Automobile, nu doar că vă îndepliniți visul de a avea propria mașină sau motocicletă, dar și șansa de a experimenta bucuria câștigului.

 

Tomboala Auto-Moto de la Prime Automobile este o oportunitate extraordinară de a face parte dintr-o comunitate pasionată de mașini și motociclete. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în showroom-ul nostru pentru a vă oferi șansa de a câștiga și de a vă conduce spre aventurile pe patru roți sau două!

Descoperiți aici și câștigătorii tombolelor anterioare, alături de mașinile oferite cadou.